Radno vremeMon - Fri: 8:00 - 16:00
Zatvoreno preko vikenda
Pozovite nas +38137206971
Naša adresaStefana Dečanskog 5,
37000 Kruševac
Greenhouses and glasshouse constructions

Čelične konstrukcije staklenika

Čelične konstrukcije staklenika

Montažom čeličnih konstrukcija staklenika obezbeđuje se:

  • kvalitet,
  • efikasnost,
  • brzina,
  • pouzdanost,
  • dugogodišnja upotrebljivost.

Proces montaže staklenika obuvata niz operacija kao što su obeležavanje, krojenje, instalacija, popravka i održavanje čeličnih konstrukcija. On se zasniva na preciznosti od svog samog početka: precizna izrada proračuna i crteža, precizna obeležavanja, priprema i sečenje materijala, precizno sastavljanje elemenata. Elementi i sklopovi čeličnih konstrukcija sastavljaju se vijcima i navrtkama, ređe zavarivanjem.

Laka i brza montaža i demontaža čeličnih konstrukcija upravo i jeste njihova glavna prednost. Samim tim skraćuje se vreme izgradnje i smanjuju se troškovi u odnosu na klasičnu gradnju objekta. Pored niske cene, prednost čeličnih konstrukcija je trajnost objekta i jednostavnost dogradnje. Od klasičnih metoda gradnje bolje su i zbog otpornosti na zemljotrese, zahvaljujući maloj težini. Uz sve to, dodajemo i moderan dizajn koji govori u prilog čeličnim konstrukcijama.

Kao i kod ostalih naših usluga, i u slučaju montaže čeličnih konstrukcija poljoprivrednih objekata, pristupamo poslu krajnje odgovorno i profesionalno. Na obostrano zadovoljstvo, trudimo se da odgovorimo željama i potrebama klijenata na najvišem mogućem nivou. Zato Vas srdačno pozivamo na saradnju, kako biste se i sami uverili u našu pouzdanost, stručnost, i efikasnost.

Scroll